Ózongenerátorral a COVID-19

Ózongenerátor és a COVID-19

SzerszámraFel
2020.12.02 10:01
Ózongenerátor és a COVID-19

Mivel a COVID-19 gyorsan terjed az egész világon, az orvosok és a tudósok mindent megtesznek a vírus terjedésének mérsékléséért, a fertőzöttek megfelelő ellátásáért, és a tényszerű információk terjesztéséért, a minél több élet megmentése érdekében.
Hogyan tud ebben az ózongenerátor segítséget nyújtani?

Az ózon a Föld természetes sterilizálója

Ózongenerátor az, amely baktérium és vírusölő ózont (O3) termel*.
Az olaszországi Lombardia egyik biológusa nemrég fedezte fel, hogy a betegeket szállító mentőkkel végzett tesztek negatívak a COVID-19 vírus-ra is.
Az MA5000 és MA10K-PRO termékeinket kifejezetten fertőtlenítési folyamatának részeként alkalmazták, mentők és rendelők kezelésénél.

„Biológus vagyok, fertőtlenítéssel foglalkozom, és meg akartam köszönni. A MA10K-PRO 10000mg / h ózongenerátor készülékét a lombardiai mentők fertőtlenítésére használhatom, és az általam készített felületeken lévő tamponok mind negatívak eredmény mutattak a vírusra. ”- mondta Dr. Domenico Romeo biológus e-mailben az Airthereal csapatának. "Szeretnénk az Ön termékeit is az MSC és a Costa tengerjáró hajókra rakni."

Dr. Romeo szerint más márkák ózongenerátorait is működteti, de megfizethetőbb áraink miatt a mi modelljeinket részesíti előnyben; A tesztek eredményei más ózongenerátorok hasonlítva szintén negatívnak bizonyultak.
Ez potenciálisan ** azt jelenti, hogy az ózon hatékonyan felszámolja a vírust a felületekről.

A fertőtlenítési folyamat
Dr. Romeo felületi vizsgálattal tudta bizonyítani, hogy a mentők mentesek-e a COVID-19 szennyeződésektől, ami segít a fertőző betegségek terjedésének megelőzésében. E-mailben részletezte nekünk a teljes folyamatát.

Az AirLevante csapatának mentőautóinak fertőtlenítési protokollja egy felületi teszttel kezdődik (egy minden az egy Medi-Check eszköz), H2O2-vel (automatikus levegőfertőtlenítő) fertőtlenítve „a biofilm eltávolítására”, majd bekapcsolva az ózon egységünket (MA10K). 20 percig, végül hagyjuk az ózont szétoszlani, mielőtt utólagos felületi tesztet végeznénk. Az ózon utáni kezelés minden utólagos felületi tesztje negatív lett a vírus szempontjából, vagy zöld volt a „PASS” esetében az eszköz színtáblája szerint.

[Fotó: Dr. Domenico Romeo]

Kötelességünknek érezzük segítő kezet biztosítani a jelen problémára!

Az Airthereal és az első hivatalos magyar forgalmazó, vagyis a SzerszámraFel elkötelezett célja, egy segítő kéz nyújtása a mostani helyzetben.
Ezért egy kiváló eszközt biztosítunk az orvosi személyzet és a tudósok számára mindenütt, akik a szennyezésektől mentes terek fenntartásáért küzdenek. Csapatunk kapcsolatot tart Dr. Romeóval, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy bármilyen módon tudunk segíteni.
Ezen túlmenően mindent megteszünk azért, hogy termékeinket folyamatosan ésszerű áron biztosítsuk. Elkötelezettek vagyunk a sürgős megrendelések kiszállításának prioritása mellett a kórházak, orvosi létesítmények és más egészségügyi szakemberek számára. 

Nagyon szokatlan időszakban élünk, ahol több a kérdés, mint a válasz, ezért több, mint hálásak vagyunk a tudósok számára, mint Dr. Romeo, hogy mindent megtettek a betegség leküzdése érdekében. Folyamatosan frissítjük közösségünket, mivel szorosan figyeljük ezt a helyzetet.

Sajtóközlemény: https://www.prnewswire.com/news-releases/medical-professionals-sanitize-covid-19-transports-with-airthereal-ozone-generators-301038088.html

* Az ózon rendkívül reaktív, és óvatosan kell kezelni. Az ózongenerátor egységeket CSAK akkor szabad működtetni, ha a szoba teljesen betöltetlen, beleértve az embereket, háziállatokat, növényeket is, mivel veszélyes a belégzése. ** Bár Dr. Romeo vizsgálati eredményei azt mutatták, hogy ózontermelőink hatékonyan képesek elpusztítani a kórokozókat és vírusokat, nem állítjuk, hogy generátoraink képesek megölni a COVID-19-et. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a helyzetet és együtt fogunk működni csapatával, amíg információkat gyűjtünk. Ez a cikk csak oktatási célokra szolgál, és nem helyettesíti a szakmai tanácsadást, a diagnózist vagy a kezelést. Soha ne hagyja figyelmen kívül a szakmai orvosi vagy házfelújítási tanácsokat. Ön felelős az információk független ellenőrzéséért, ha termékeinket bármilyen nem szándékolt módon kívánja felhasználni.